English
MENU

Robert Koller

undefined

Bas-barytonen Robert Koller har optrådt i en lang række af de vigtigste soloroller, herunder rollen som kong Cosroe i Siroe, Re di Persia af Händel med Venice Baroque Orchestra under ledelse af Andrea Marcon, hvilket førte ham videre til optrædener i Musikhalle Hamburg, i Zellerbach Hall i San Francisco samt som solist med Capella Reial de Catalunya under Jordi Savall på Styriarte Graz, på festivalen i Ambronay og i basilikaen Vézelay.

I 2010 fik han hovedrollen i Extravagancia på Teatro Colón i Buenos Aires iscenesat af R. Spregelburd og Nacht af G.-F. Haas ved Lucerne Festival (KKL) i 2011.
Året efter blev han ansat af Semperoper Dresden til at synge titelrollen i El Cimarron af H.-W. Henze.

2013 bragte ham som solist til Ittinger Pfingsttag, Grande Opéra de Genève med Kurtàgs 'pas à pas... og til at synge Missa Solemnis af Beethoven på Wiener Musikverein.
Siden 2014 har Robert Koller arbejdet i barytoncyklussen Lunea på Alte Oper Frankfurt (uropførelse af orkestreret udgave) med Ensemble Modern, hvilket blev transmitteret af Radio Hessen (HR2). Samme år sang han barytonsolorollen i Dunkle Spiegel dirigeret af Heinz Holliger i Tonhalle Zürich.

I 2015 har Robert Koller optrådt som solist i Beethovens Niende i Berliner Philharmonien, på Tonhalle Zürich og på Alte Oper Frankfurt.

Robert Koller kan opleves lørdag d. 30. januar på NJORD New Nordic Music Biennale.

NJORD biennale 2016

TILMELD DIG NYHEDSBREV